Welkom

Welkom op de pagina voor leerlingen en ouders. Hieronder vind je actuele informatie en kun je de roosters raadplegen. Via de navigatiebalk links of het servicemenu vind je nog meer informatie.

 

 

Eindexamenuitslagen

Campus 013 publiceert dit jaar geen eindexamenuitslagen. Dit is het gevolg van de nieuwe privacy-wet die sinds 25 mei van kracht is. 
Vanaf deze plaats feliciteren wij alle geslaagden met het behaalde diploma!

 

Diploma-uitreikingen

De diploma-uitreikingen zijn verdeeld over 2 avonden, te weten:

  • Woensdag 4 juli : 4B5 / 4B6 / 4B7 / 4K2 4K3 / 4K4
  • Donderdag 5 juli  4B1 / 4B2 / 4B3 / 4B4 / 4K1 / 4G1

 

Alle geslaagden krijgen een uitnodiging mee naar huis.

 

Wist je dat...

 

... je thuis op je eigen computer of laptop alle computerprogramma's van school kunt gebruiken? 
Klik hier voor meer informatie of download onderstaande instructie!

PDF icoonInstructie VDI leerlingen (209 kB).

 

Stappegoor: rotonde wordt kruising!

De verkeerssituatie op Stappegoor gaat komende maanden flink op de schop en daar krijgen we allemaal mee te maken.

De bouw van de Jumbo Foodmarket vordert gestaag en de aanpassingen aan de verkeerssituatie op Stappegoor zijn inmiddels van start gegaan. De fietsers hebben dat al gemerkt: als eerste wordt het fietspad aan de westzijde van ons gebouw aangepakt, maar dat is echt nog maar het begin. De vervanging van de rotonde door een kruising met stoplichten is wel de grootste ingreep.

Alle gebruikers van het ROC-gebouw Stappegoor en van Campus 013 gaan hier de komende maanden last van krijgen: de routes voor auto's zullen tijdelijk worden verlegd (via Goirle - Abcovenseweg) en de bushalte wordt tijdelijk verplaatst naar de Eifelweg, tegenover het Willem ll College. Daar wordt ook een tijdelijk voetpad aangelegd. Enkele weken zal het fietsverkeer worden omgeleid over onze campus, dus onder de onderdoorgang door.

Het werk gebeurt in fasen en de verkeerssituatie en de bereikbaarheid van ROC Stappegoor en Campus 013 zal dus ook steeds veranderen. De uitvoerende partij zal wegwijzers en verkeersregelaars inzetten dus je merkt het vanzelf, maar denk erom dat dit vertraging gaat opleveren.

De werkzaamheden gaan zeker geluidsoverlast geven. We hebben de aannemer gevraagd om rekening te houden met de examens en dat zal hij doen, maar hoe dat in de praktijk uitpakt moeten we afwachten. Als examenkandidaat dien je rekening te houden met extra reistijd: vanaf de provisorische bushalte is het zeker 10 minuten lopen.

De werkzaamheden duren tot aan de zomervakantie, dus aan het begin van het nieuwe schooljaar is het klaar! En de Jumbo open.

 

Roosters

Klassenroosters

     

Lokalenroosters

     
Dagroosters      

 

Verklaring gebruikte afkortingen:

PDF icoonAfkortingen docenten (240 kB)

PDF icoonAfkortingen vakken (161 kB)